Themafotografie

Vrijgezellenshoot

Leuk opgemaakt door een professionele visagiste, gezellig met een ploeg vrienden(innen), muziekje en drankje/borrelknabbels, etc. Tussendoor en als U mooi opgemaakt bent apart op de foto voor een studioachtergrond. Dit kan in onze studio en op een lokatie, door U gekozen. De vrijgezellenshoot gaat vaak vooraf aan een etentje of avondje stappen.

Tegen een heel kleine meerprijs van ca 25 € (zaalhuur) is er de mogelijkheid dit leuke gebeuren in een horecalokatie te laten plaats vinden in o.a. Grosthuizen en Bovenkarspel. Daar kunt U dan ook iets meer drinken dan een kopje koffie drinken  (wel voor eigen rekening) onder het genot van een muziekje.

Vriendinnenshoot

Met meerdere vrienden(innen), apart en samen op de foto tegen een speciaal prijsje. Visagie behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden

Kinderfeestje

Visagie en fotograaf op Uw lokatie of in de studio. Vaak ook wel genoemd It’s a models life.

Er zijn veel mogelijkheden, vraag het ons en we gaan kijken of we aan uw wensen kunnen voldoen. In alle gevallen krijgt U naderhand de foto’s in groot formaat per verzendprogramma, op DVD/cd rom of op Usb stick, geen extra kosten achteraf.

“Model voor een dag”

6 tot ca 10 personen, gedurende 3 tot 4 uur een leuk en gezellige “activiteit” in de fotostudio. Visagiste, fotograaf, een bakje koffie en meer (in overleg). Mooi opgemaakt worden, tussendoor op de foto en als VIP model een voor een op de foto voor ons  achtergrondscherm. Naderhand worden alle foto’s verstuurd per verzendprogramma of op cd/dvd gebrand, die de contactpersoon dan krijgt toegezonden. Kortom , de fotograaf, de visagiste en de deelnemers(sters) maken er een gezellig evenement van.

Ook een leuk idee voor vrijgezellenfeest en daarna mooi opgemaakt verder feesten?
Dit arrangement is aan te passen, te veranderen en kan ook op locatie, bijv. in horecagelegenheid.

De deelnemers worden prachtig opgemaakt, eventueel komt onze haarstyliste (tegen meerprijs) mee om ook de haren te stylen en dan een fotoshoot om nooit te vergeten.
De foto’s en (mail) contacten gaarne via 1 vaste contactpersoon (bij groepen).

Prijzen van €30,- ex btw per persoon, vooraf per bank of ter plekke contant te voldoen voor “het evenement”
Incl. visagie/fotoshoot, hapjes, knabbeltjes, koffie/thee en fris.
Zakelijke prijzen max. 10 personen €450,- ex gastvrouw, visagie, drankjes en hapjes en fotoshoot incl. cd/dvd rom.

Toelichting Algemeen

  • Onze professionele visagiste(s) gaan je opmaken en je mag uiteraard zelf aangeven hoe je opgemaakt wilt worden, of je geeft de visagiste de vrije hand.
  • Je kunt kiezen voor een trendy make-up, een glamour/feest make-up, een naturel make-up of misschien een iets extremere make-up?  Veel is mogelijk en vooraf te bespreken.
  • Voor groepen is het ook leuk om voor een thema te kiezen en allemaal kleding in een bepaalde stijl mee te brengen! De visagie zal hierop worden aangepast.
  • Tijdens de visagie sessie zal de visagiste je bruikbare tips geven zodat je thuis zelf ook aan de slag kunt!
  • De dag kan ook uitgebreid worden met een haarstyliste. Zij zal iedereen van een hip kapsel voorzien! Wanneer je dit wenst kan je dit aangeven op het aanvraag formulier.
  • Wanneer je make-up klaar is, gaat onze fotograaf mooie (portret)foto’s van je maken voor een achtergrondscherm, zodat je een blijvende herinnering aan deze dag zult hebben. Wanneer je deze dag met een groep geboekt heeft wordt er aan het einde van de dag nog een leuke groepsfoto gemaakt.
  • Na een paar dagen krijgt de contact persoon de foto`s thuis gestuurd per WE-transfer  Het is ook mogelijk om de Cd/Dvd-rom met alle foto`s die deze metamorfosedag gemaakt worden te bestellen, lekker makkelijk om thuis de foto`s te bekijken en extra foto`s zelf te laten ontwikkelen. Dit tegen een meerprijs van 25€ 

Like onze Facebook pagina en mis geen enkele update. Facebook